четвер, 06 грудня 2007 12:21

БЮТ і НУ-НС проконсультуються з Ющенком і "Регіонами"

Керівництво коаліції під час перерви у сьогоднішній роботі Верховної Ради має намір провести консультації з Президентом України Віктором Ющенком щодо перспектив ухвалення пакету законопроектів та обрання Юлії Тимошенко на посаду прем"єр-міністра.

Про це журналістам повідомив заступник лідера фракції БЮТ Олександр Турчинов.

Турчинов нагадав, що глава держави наполягає на тому, що до обрання прем"єр-міністра необхідно ухвалити низку законопроектів.

"Але 12 законів не можна прийняти за один день. Крім того, потрібно їх провести через комітети", - сказав він.

Турчинов наголосив, що Президент уже подав до Верховної Ради кандидатуру Тимошенко на призначення головою уряду, і це подання має бути розглянуте парламентом у п"ятиденний термін. "Тобто останній день, коли це потрібно зробити, – це вівторок. Але зрозуміло, що до вівторка ухвалити пакет законопроектів неможливо", - сказав він.

Депутат наголосив, що саме тому Президент, БЮТ і НУ-НС мають розробити єдину позицію з цього питання.

"Я переконаний, що до 16.00 (початок вечірнього засідання парламенту – УНІАН) ми вже будемо розуміти розклад всередині коаліції", - сказав він.

Крім того, Турчинов наголосив, що до кінця перерви буде проведено консультації з фракціями парламентської меншості щодо формування комітетів ВР.

За матеріалом: УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ і НУ-НС проконсультуються з Ющенком і "Регіонами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі