понеділок, 21 вересня 2009 14:27

БЮТ хоче знати, за що Ющенко роздає нагороди

БЮТ хоче знати, за що Ющенко роздає нагороди

Народний депутат від БЮТ Андрій Сенченко пропонує народним депутатам вдосконалити систему державних нагород України в частині забезпечення її публічності. Про це йдеться в законопроекті N 5142, який зареєстровано у Верховній Раді 16 вересня.

"На сьогодні процедура представлення до державної нагороди України є непрозорою, а тому викликає недовіру у суспільстві, породжує негативні чутки серед населення. Надання нагороди перетворилося в інструмент заохочення потрібних осіб та своєрідну подяку за певні послуги", - йдеться в законопроекті.

Сенченко пропонує оприлюднювати на офіційному сайті Президента біографічні дані, подання, нагородного листа, де зазначаються конкретні заслуги особи, що нагороджується, текст указу, а також удосконалити перелік державних органів – суб"єктів подання.

Також законопроектом пропонується упорядкувати процедуру подання кандидатур на представлення до державних нагород України.

proUa
Зараз ви читаєте новину «БЮТ хоче знати, за що Ющенко роздає нагороди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі