понеділок, 01 вересня 2008 16:10

БЮТ хоче внести зміни до закону про Кабмін

Блок Юлії Тимошенко у Верховній Раді 2 вересня має намір ініціювати внесення змін до закону про Кабінет міністрів з тим, щоб "привести його у відповідність до Конституції".

Про це сьогодні заявив голова парламентської фракції БЮТ Іван Кириленко.

Кириленко зазначив, що для того аби унеможливити подальші протистояння, які відбуваються "не в стінах парламенту", треба повернутися до питань, які врегульовують діяльність основних інститутів влади.

"Тому БЮТ пропонує завтра розглянути питання змін до закону про Конституційний суд, про Службу безпеки та про Кабінет міністрів, щоб привести все у відповідність до Конституції. Якщо це можливо зробити по скороченій процедурі – ми це підтримуємо", - сказав Кириленко.

Він також відзначив, що розпочати засідання парламенту слід з питання щодо подій на Кавказі і у разі необхідності створити спеціальну комісію, яка напрацює єдиний проект постанови.

Наступним питанням, на його думка, має стати організаційне питання діяльності ВР, а саме, обрання заступників голови парламенту.

Кириленко також наголосив на необхідності завтра розглянути закон про тимчасові слідчі комісії, пакет законів про престижність шахтарської праці, а також ухвалення Єдиної тарифної сітки.

"Для підтримання "ділового тону" роботи парламенту БЮТ пропонує ухвалювати порядок денний засідання парламенту на кожен день напередодні", - повідомив Кириленко, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ хоче внести зміни до закону про Кабмін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі