четвер, 17 лютого 2011 15:57

БЮТ хоче слухати Януковича кожний тиждень

БЮТ хоче слухати Януковича кожний тиждень

Народний депутат із фракції "БЮТ-Батьківщина" Сергій Соболєв вважає, що під час телепроекту "Розмова з країною" президент Віктор Янукович буде відповідати на заготовлені заздалегідь питання.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Страшно, коли президент хоче спілкуватися із громадянами лише один раз на рік. Наскільки я пам'ятаю, у нього було передвиборче гасло "Почую кожного". Якщо воно завершується тим, що раз в рік президент дозволить громадянам поставити йому декілька питань, це жах", - зауважив "бютівець".

"Це зайве підтвердження того, як принципи так званої керованої демократії, які так подобаються Януковичу, пробують ввести в Україні. Було б набагато цікавіше почути раз на місяць чи на тиждень прес-конференції президента, на яких би він давав відповіді, що зроблено ним і його урядом, і що передбачається у майбутньому. На жаль, це все обмежується заготовленими запитаннями, які будуть йому поставлені цього разу. Це профанація. Ми все далі відходимо від демократії", - зазначив депутат.

За словами Соболєва, все, що зараз робить уряд, узгоджується із Януковичем.

"Кожна чергова ініціатива Кабміну - це не заспокоєння суспільства, а його збурення. Уряд приймав рішення щодо ціни на гречку. Чим це закінчилося? Вона зникла. Зараз прийняті чергові рішення стосовно борошна. Ми бачимо, як воно зникає. Сьогодні парламент за подачею уряду затвердив спеціальний законопроект, який регулює ринок цукру. Я вже розумію, що далі нашим громадянам треба закуповувати. У нас такий президент, що він не заспокоює, а збурює громадян своїми законодавчими ініціативами", - наголосив він.

Нагадаємо, 25 лютого президент Віктор Янукович візьме участь у телепроекті "Розмова з країною". Протягом трьох годин у прямому ефірі він відповідатиме на запитання громадян, які будуть поставлені в ході прямих включень з регіонів, а також на питання, які надійдуть телефоном та через Інтернет.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ хоче слухати Януковича кожний тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі