вівторок, 26 січня 2010 09:53

БЮТ готує погроми пам"ятників Бандері в Західній Україні?

БЮТ готує погроми пам"ятників Бандері в Західній Україні?

Партія регіонів стверджує про підготовлювані акти вандалізму відносно пам"ятників націонал-патріотам в Західній Україні.

"Як нам стало відомо з достовірних джерел, штабами БЮТ та іншими антидемократичними силами готуються акти вандалізму проти пам"ятників націонал-патріотам в Західній Україні", - говориться у заяві Партії регіонів.

"Партія регіонів заявляє, що ми завжди з повагою відносимося до думки кожного регіону і кожного українця. Вся відповідальність за вандалізм лягає на тіньові штаби БЮТ і антидемократичні сили в Західній Україні", - наголошується в заяві.

Як відомо, у західних областях встановлено чимало пам"ятників провідникові ОУН Степану Бандері.

Нещодавно Ющенко присвоїв Бандері звання Героя України та нагородив орденом.

У БЮТ заявили, що такі дії президента направлені на "приведення до влади антиукраїнської команди Віктора Януковича".

"Ющенко використовував ім"я українського патріота для приведення до влади антиукраїнської команди Януковича", - сказав, зокрема, "бютівець" Яворівський. - Очевидно, що указ про присвоєння звання Героя України Бандері - не від любові до провідника ОУН, а від ненависті до Юлії Тимошенко", - додав він.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «БЮТ готує погроми пам"ятників Бандері в Західній Україні?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі