четвер, 06 грудня 2007 20:37

БЮТ готовий працювати в суботу і неділю

Народний депутат України Олександр Турчинов не виключає можливості роботи Верховної Ради в сесійному режимі в суботу і неділю.

Про це О. Турчинов сказав в інтерв"ю журналістам.

Відповідаючи на запитання, чи можливо, що парламент працюватиме в сесійному режимі у вихідні, він сказав: "коли настрій в депутатів буде, то чому не працювати в суботу і неділю".

Він підкреслив, що на сьогодні опозиція "йде на свідоме затягування процесу для того, щоб й далі відтягувати формування нового Кабінету міністрів".

О. Турчинов нагадав, що згідно з регламентом прем"єр-міністр України має бути обраний протягом 5 днів після подання Президента.

У той же час він додав: "Але коли це буде на сьомий день, то тут також проблем немає".

О. Турчинов підкреслив, що "голова ВР все повинен зробити для того, щоб це відбулося в п"ятиденний термін". За його словами, якщо й далі продовжуватиметься процес затягування із кандидатурою першого заступника голови ВР, тоді ця посада залишиться вакантною, а відбудеться голосування за посаду заступника голови ВР, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ готовий працювати в суботу і неділю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі