Ексклюзиви
неділя, 16 листопада 2008 10:52

БЮТ готовий підтримати Литвина на посаду спікера

У Блоці Юлії Тимошенко готові взяти участь у голосуванні за нового спікера.

Про це повідомив журналістам у Житомирі народний депутат, голова Житомирського міського осередку БЮТ Олег Черпіцький.

Депутат повідомив про готовність його фракції підтримати кандидатуру Володимира Литвина на посаду спікера за виконання двох принципових умов.

"По-перше, голосування має відбуватися легітимно відповідно до регламенту таємно за допомогою бюлетенів. По-друге, БЮТівці можуть підтримати кандидатуру Литвина лише у разі входження його блоку до демократичної коаліції" - зазначив Черпіцький.

Він також повідомив про ймовірності відставки чинного уряду. "Недовіра чинному уряду, за умов, які сьогодні склалися у стінах парламенту, може бути проголосована... Проте навіть при голосуванні 226 нардепів за відставку уряду Тимошенко, він продовжить діяти в інтересах українців у статусі в.о." ,- вважає Черпіцький.

При цьому він відкинув можливість формування нової коаліції у складі Партії регіонів, КПУ, Блоку Литвина та "Єдиного Центру". "Наразі ЄЦ є складовою "Наша Україна – Народна самооборона", а тому не може виступати самостійним гравцем, для цього потрібне рішення фракції, яке за нинішніх умов навряд чи є можливим", - наголосив народний депутат, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ готовий підтримати Литвина на посаду спікера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути