вівторок, 05 лютого 2008 08:03

БЮТ: Яценюк готовий відкликати свій підпис під "листом трьох"

БЮТ: Яценюк готовий відкликати свій підпис під "листом трьох"
Голова Верховної ради Арсеній Яценюк готовий відкликати свій підпис під "листом трьох". Про це повідомив член фракції БЮТ Валерій Писаренко.

"Арсеній Яценюк сьогодні (4 лютого) сказав, що готовий відкликати свій підпис під "листом трьох" для того, щоб розблоковувати парламент", - сказав він.

Політик також повідомив про позицію БЮТ щодо відставки Юрія Луценко з посади міністра внутрішніх справ.

"Сьогодні БЮТ однозначно з цього питання заявляє, що ми не голосуватимемо за звільнення Луценко ні за яких обставин, і не піддаватимемося на політичний шантаж, який сьогодні прагнуть розвести наші опоненти", - цитує Писаренка "Інтермедіа консалтинг".

В той же час, за його словами, "нічого страшного в тому, щоб винести питання створення слідчої комісії про розгляд інциденту між Юрієм Луценком і Леонідом Черновецьким на засідання ВР, немає".

"Ми вважаємо, що ВР повинна працювати. І якщо це допоможе розблоковувати роботу парламенту, то чом би його не розглянути. Але перетворювати це на якесь шоу ми не збираємося", - відзначив член фракції БЮТ.

При цьому він пояснив, що "це рішення коаліції (винести на засідання ВР обговорення поведінки Юрія Луценка) було ухвалене на засіданні Погоджувальної ради ще тиждень тому, в день, коли ПР заблокувала трибуну ВР".

Як відомо, фракція ПР в парламенті погодилася розблоковувати роботу парламенту тільки в тому випадку, якщо ВР розгляне перед посланням президента "питання Луценка і НАТО".

За матеріалами: ІА "Інтермедіа консалтинг".

Зараз ви читаєте новину «БЮТ: Яценюк готовий відкликати свій підпис під "листом трьох"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі