четвер, 27 березня 2008 10:25

Буша зустрічатимуть в Україні акціями протесту

Соціалістична партія має намір взяти участь в акціях протесту проти вступу України до НАТО, які пройдуть 31 березня в Києві.

Про це сказано в повідомленні прес-служби СПУ.

Відповідно до повідомлення, акція повинна початися о 12:00 на Майдані Незалежності.

Соціалісти допускають, що акція може мати безстроковий характер, якщо на Бухарестському саміті (Румунія) країни-члени НАТО дадуть згоду на приєднання України до Плану дій щодо членства в альянсі.

"Соціалістична партія вважає, що Президент і правляча коаліція, втягуючи Україну до НАТО, усвідомлено й цинічно ігнорують волю народу, ідуть на грубе порушення взятих Україною зобов"язань, зокрема не брати участь у військових блоках", - сказано в повідомленні.

Партія також повідомляє, що 1 квітня планується блокування Секретаріату Президента у зв"язку із зустріччю глави держави із Президентом США Джорджем Бушем.

Крім цього, соціалісти спільно із прихильниками інших політсил мають намір установити 31 березня на Хрещатику наметове містечко, яке буде функціонувати кілька днів.

Раніше соціалісти планували провести таку акцію 30 березня.

Комуністична й Прогресивна соціалістична партії також планують провести масові акції протесту проти вступу України до НАТО 31 березня.

31 березня -1 квітня Україну з державним візитом відвідає Джордж Буш.

Зараз ви читаєте новину «Буша зустрічатимуть в Україні акціями протесту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі