вівторок, 01 квітня 2008 15:05

Буш несподівано захотів поговорити з Тимошенко наодинці

Буш несподівано захотів поговорити з Тимошенко наодинці
Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко та Президент США Джордж Буш на сьогоднішній зустрічі в Києві обговорили перспективи створення зони вільної торгівлі між США й Україною.

Про це журналістам повідомив перший віце-прем`єр-міністр України Олександр Турчинов.

"Переговори про створення зони вільної торгівлі можуть відбуватися паралельно з переговорами про створення зони вільної торгівлі між Україною та Євросоюзом", - сказав Турчинов.

За його словами, глава українського уряду та Президент США обговорювали здебільшого питання економічного характеру, зокрема можливість участі американських компаній у приватизації українських підприємств, питання транзиту газу в європейські країни територією України, а також джерела диверсифікації постачань природного газу до України.

Перший віце-прем`єр також повідомив, що наприкінці зустрічі американської та української делегацій Дж.Буш запропонував Тимошенко провести непередбачену програмою візиту зустріч у форматі "тет-а-тет", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Буш несподівано захотів поговорити з Тимошенко наодинці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі