вівторок, 05 листопада 2019 11:29

"Бурштинову справу" Розенблата і Полякова передали до Антикорупційного суду - активісти

"Бурштинову справу" Розенблата і Полякова передали до Антикорупційного суду - активісти
Справу колишніх нардепів передали до ВАКС.

Справу про хабарництво щодо регулювання видобутку бурштину, у якій фігурують колишні народні депутати Борислав Розенблат і Максим Поляков, передали до Вищого антикорупційного суду.

Про це повідомляє Центр протидії корупції у Telegram.

"Справа припадала пилюкою у Печерському суді аж надто довго. Засідання, на якому її мали передати до Антикорупційного суду, ніяк не відбувалося за різноманітних причин.

Як видно з Реєстру судових рішень, 28 жовтня Верховний суд вирішив це питання: передав справу з Печерського райсуду до ВАКС", - заявили активісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розенблат розповів про стосунки з агентом Катериною

У липні 2017-го з народного депутата Борислава Розенблата зняли депутатську недоторканність. Перед цим виключили з фракції "Блоку Петра Порошенка". Його підозрювали в отриманні $280 тис. хабара. Із ним у справі фігурував Максим Поляков із "Народного фронту". Його також позбавили недоторканності. Звинувачували у тому, що одержав $7,5 тис. хабара. Депутати мали внести правки в деякі закони щодо регулювання видобутку бурштину. На Розенблата надягали електронний браслет.

Зараз ви читаєте новину «"Бурштинову справу" Розенблата і Полякова передали до Антикорупційного суду - активісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі