неділя, 29 березня 2020 16:45

Будуть подані заяви до СБУ та ДБР: Єрмак відреагував на скандальні відео

Будуть подані заяви до СБУ та ДБР: Єрмак відреагував на скандальні відео
Андрій Єрмак подасть заяви до СБУ та ДБР. Фото: president.gov.ua

Глава Офісу президента Андрій Єрмак збирається подати заяви до СБУ та ДБР через відео, які розповсюдив нардеп від "Слуги народу" Гео Лерос.

Єрмак вимагає з'ясувати, хто і на чиє замовлення зробив ці записи. Про це глава ОП написав у Facebook.

"Сьогодні мною будуть подані заяви до СБУ та ДБР щодо розповсюдженого відео з моїм братом Єрмаком Денисом. Я хочу, щоб було проведено всебічне розслідування обставин здійснення цих записів, передусім їх достовірності, всіх фактів, а також хто і на чиє замовлення це робив, як ці записи опинилися у Гео Лероса", - написав Єрмак.

Глава ОП додав, що його брат Денис з 2014 року їздив в зону АТО і приймав участь у бойових діях як доброволець.

"Я і моя родина - чесні і порядні люди. Я нікому не дозволю обливати нас брудом. Гео Лерос, і ти сам, і я, і люди, які розуміють ситуацію, знають навіщо і в чиїх інтересах ти все це робиш і пишеш. Я прямо казав це тобі під час наших останніх зустрічей, при свідках, повторю і тут. Якщо говорити про "червоні лінії", за якими починається моральна деградація особистості, то це точно вони. І ти їх перейшов", - заявив Єрмак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Криклій, Уманський і Ємець найближчим часом можуть залишити Кабмін - ЗМІ

Також він переконаний, що Леросу доведеться відповідати за звинувачення.

"Рекомендую підготуватися, бо доведеться відповідати публічно за кожне слово твоєї брехні! Доведеться, хто би за тобою не стояв! Дуже сумно що такий, як ти, опинився в партії "Слуга народу" серед багатьох гідних людей, які теж, сподіваюсь, дадуть оцінку твоїм діям", - написав Єрмак.

Нардеп від "Слуги народу" Гео Лерос опублікував відео, на яких нібито брат глави ОП Андрія Єрмака - Денис Єрмак обговорює питання призначення на різні державні посади. Відповідні відео були зняті на приховану камеру.

Зараз ви читаєте новину «Будуть подані заяви до СБУ та ДБР: Єрмак відреагував на скандальні відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі