пʼятниця, 13 квітня 2007 09:54

Будинок Уряду сунеться з пагорба

Будинок Уряду сунеться з пагорба
Будинок, де розташований Кабмін по вулиці Грушевського в Києві, потребує капітального ремонту. Про це повідомив начальник управління бухгалтерського обліку, фінансів і звітності Секретаріату Кабінету Міністрів України Олександр Ворона на прес-конференції.

Він зазначив, що окрім внутрішнього ремонту будівлі необхідне зміцнення фундаменту.

"На сьогодні, в результаті особливостей ландшафту і типу фундаменту, одне з крил будівлі поступово сповзає вниз по пагорбу, тому необхідний капремонт", - відзначив Ворона.

За його словами заплановано, що протягом 2007-2008 років будуть проведені проектні роботи. Поточного року на ці цілі передбачено 13 млн грн. Проведення ремонтних робіт може розпочатися в 2009 році і триватиме 2-2,5 роки.

Ворона також повідомив, що перед проведенням ремонту планується повністю звільнити будинок. Так, за його словами, Міністерство фінансів України переїде в своє приміщення на вул. Межігирській, а Міністерству економіки будуть надані два приміщення на бульварі Дружби народів. Будинок для тимчасового розміщення Кабінету Міністрів ще не знайдено, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Будинок Уряду сунеться з пагорба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі