пʼятниця, 17 січня 2020 22:32

Будемо прощатися: Зеленський про міністрів, які не задоволені зарплатами

Будемо прощатися: Зеленський про міністрів, які не задоволені зарплатами
За словами Зеленського, наразі Україна не може дозволити високі зарплати міністрам. Фото: Prm

Президент Володимир Зеленський пояснив позицію щодо зарплат міністрів в Україні.

За його славами, з працівниками Кабміну, які не задоволені своїми зарплатами, доведеться прощатися. Про це йдеться у відеоролику розмови Зеленського і прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

"Я хочу мати спільну думку з вами, з тими чи іншими міністрами, що ось такі заробітні плати можуть бути сьогодні в Україні, у такій ситуації, у якій знаходиться наша економіка. Ось коли ви і ваш уряд піднімете цю економіку - можемо піднімати ці заробітні плати.

І якщо хтось із міністрів і справді... і нам, на жаль, з вами буде складно прощатися з кимось із них через те, що вони не можуть працювати на ту чи іншу зарплату, яку ви запропонуєте їм, якщо навіть буде складно з ними прощатися - доведеться прощатися. Ми не можемо собі сьогодні це дозволити", - сказав президент.

За його словами, у той же час, зарплати "повинні бути нормальними", на які можна нормально жити, і відповідати статусу чиновників.

"Я дуже вас прошу, щоб ви запропонували Офісу президента і мені особисто нову концепцію заробітних плат усіх міністерств, усіх відомств, заступників міністрів і будь-яких інших державних компаній, керівників цих компаній, заступників цих компаній", - наголосив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Друга сесія минула. Зеленський зберігає контроль над "слугами"

Президент Володимир Зеленський обговорив з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком питання роз'єднання міністерств, які об'єднали на початку роботи цього уряду. Зеленський сказав, що рішення про об'єднання міністерств було правильним, однак його час переглянути.

Зараз ви читаєте новину «Будемо прощатися: Зеленський про міністрів, які не задоволені зарплатами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі