середа, 08 грудня 2010 09:42

Бродський впевнений, що тепер його точно звільнять

Бродський впевнений, що тепер його точно звільнять

Глава Держкомпідприємництва Михайло Бродський заявив, що через його законопроект про відповідальність чиновників його звільнять.

За словами Бродського, проект уже пройшов урядовий комітет, і віце-прем'єр Сергій Тігіпко його підтримав. Після того як законопроект пройде Кабмін і буде прийнятий у Верховній Раді, з "поборами у країні буде покінчено", - зазначив Бродський.

"Чиновники бояться. Тепер, по-моєму, мене точно звільнять, а після цього закону - і не шкода", - зазначив глава Держкомпідприємництва.

Бродський також повідомив про доопрацювання законопроекту, яким спрощується "вхід у бізнес".

"Для юридичних осіб пропонуємо нульовий статутний фонд, тобто, мінімального розміру статутного фонду, який зараз прописується у законі, не буде ... Кожен сам буде визначати, яким він повинен бути", - пояснив чиновник.

Документи, які потрібно подавати для реєстрації, засвідчувати у нотаріуса також буде не потрібно.

"В органах реєстрації пропонуємо поставити термінали, де можна буде відразу оплатити всі квитанції, а не бігати і шукати найближче відділення банку", - зазначив Бродський, повідомляє TСН.

За його словами, законопроектом скорочується з 3-х до 2-х днів і сам термін реєстрації.

"Замість довідки про реєстрацію вводимо виписку із Єдиного реєстру", - заявив чиновник. У виписці вже буде інформація про те, що підприємство взяте на облік у податковому, пенсійному та інших соцфондів.

"В іншому законопроекті вводяться модельні (тобто типові) статути і будуть розроблені для кожної організаційно-правової форми підприємств. Якщо вони підходять конкретній фірмі, вона може їх використовувати, тоді не потрібно буде платити гроші ні юристам за підготовку статуту, ні нотаріусам - за те, щоб його завізували", - підкреслив Бродський.

Зазначимо, раніше Gazeta.ua повідомлялa, що президент Віктор Янукович має намір звільнити главу Держкомпідприємництва Михайла Бродського, призначеного на посаду у березні 2010 року. Однак заступник глави Адміністрації Президента Ганна Герман заявила, що на даний момент Президент України не підписував такого Указу.

Зараз ви читаєте новину «Бродський впевнений, що тепер його точно звільнять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі