неділя, 25 лютого 2007 10:17

Брехливими назвав Луценко заяви Цушка щодо розшуку Боделана

Екс-мінітср внутрішніх справ Юрій Луценко назвав брехливими заяви свого наступника Василя Цушка про те, що колишній мер Одеси Руслан Боделан ніколи не перебував у розшуку Інтерполу.

Луценко сумнівається, що нинішній міністр міг не знати про те, що Боделан перебуває в розшуку. За словами Луценка, МВС сьогодні перетворюється на цитуємо - "пральний порошок для мафії". Ця брехлива заява пана Цушка є тому підтвердженням - кінець цитати.

Нагадаємо, 23 лютого з парламентської трибуни Василь Цушко заявив, що інформація про міжнародний розшук Боделана була "піаром". Водночас керівник українського бюро Інтерполу Кирило Куликов наголосив, що Боделана оголошували спершу у міждержавний, а згодом у міжнародний розшук. Сам Куликов після заяв керівника МВС подав у відставку.

У свою чергу Юрій Луценко не виключає, що звернеться з судовим позовом проти міністра Цушка. На думку Луценка, той безпідставно звинуватив колишнє керівництво МВС у фінансових махінаціях, повідомляє "5 канал".
Зараз ви читаєте новину «Брехливими назвав Луценко заяви Цушка щодо розшуку Боделана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі