понеділок, 28 січня 2008 21:00

Брата депутата-"регіонала" звинувачують в організації злочинного угрупування

Народний депутат фракції блоку "Наша Україна - Народна самооборона", радник міністра внутрішніх справ Геннадій Москаль пропонує Партії регіонів створити тимчасову слідчу комісію, яка розслідувала б факти причетності сімей народних депутатів до кримінальних злочинів, повідомляє прес-служба "Народної самооборони" в понеділок.

У повідомленні наголошується, що необхідність створення такої комісії підтверджує, зокрема, такий факт. "25 січня 2008 року у однієї з мешканок Києва був вкрадений автомобіль мазкі "Бентлі Контіненталь". Через деякий час викрадачі подзвонили їй додому і вимагали викуп за автомобіль у розмірі 125 тис. доларів США.

За даним фактом жінка звернулася в органи міліції. Оперативники швидко відреагували на заяву потерпілої, і під час передачі грошей була затримана організована злочинна група, яка тривалий час займалася крадіжками престижних автомобілів в Києві", - повідомив Г.Москаль.

"Як з"ясувалося, за словами Москаля, цю злочинну групу очолював брат народного депутата України Віталія Хомутинника Юрій Хомутинник", - відзначає прес-служба "Народної самооборони".

"Тоді у мене залишається питання: по кому потрібно створювати слідчі комісії - по Луценко або по народних депутатах від Партії регіонів і їх родичах", - сказав Г.Москаль.

У службі Ю.Хомутинника поки не коментує цю заяву, повідомляє Интерфакс-Украина.

Зараз ви читаєте новину «Брата депутата-"регіонала" звинувачують в організації злочинного угрупування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі