середа, 25 лютого 2009 15:37

Брат Балоги: Ющенка попросили про відставку після Саакашвілі

Брат Балоги: Ющенка попросили про відставку після Саакашвілі

Народного депутата, члена Президії "Єдиного центру" Василя Петьовку насторожує синхронність вимог про відставку президентів України та Грузії. Про це повідомили у прес-службі ЄЦ.

Політик зазначив, що дивним чином збіглися в часі дві дуже подібні події: "23 лютого з вимогою відставки до Президента Грузії Михайла Саакашвілі звернулися представники опозиції. А вже наступного дня – заява Леоніда Кравчука (з пропозицією до Ющенка добровільну піти у відставку). Синхронність цих подій насторожує. Наче комусь вигідно розхитувати й без того складну ситуацію в наших країнах. Хто у цьому зацікавлений – міркуйте самі".

Як наголошує Петьовка, давати поради українському народу і політикам може лише та людина, яка має досвід успішної діяльності.

"Період президентства Кравчука асоціюється лише з інтелігенцією, яку викинули торгувати на ринки, а також з рекордною інфляцією. І хочу наголосити, що на той час Президент мав всю повноту влади в країні", - підкреслив представник "Єдиного центру".

На думку народного депутата, дуже шкода, що прагнення хоча б якось залишатися у вирі політичної боротьби, постійно кидає першого Президента України у крайнощі.

"То виконує роль весільного генерала у блоці "Не так", то робить "сенсаційні" заяви. Шкода, що такий досвідчений політик дозволяє собою маніпулювати", - вважає представник "Єдиного центру".

Петьовка доводиться двоюрідним братом главі Секретаріату Президента Віктору Балозі.

У вівторок, 24 лютого, перший Президент України Леонід Кравчук закликав нинішнього главу держави Віктора Ющенка добровільно подати у відставку та оголосити дострокові президентські вибори.

За матеріалом: Прес-служби ЄЦ.
Зараз ви читаєте новину «Брат Балоги: Ющенка попросили про відставку після Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі