четвер, 25 грудня 2008 15:40

Брат Балоги натякнув, що будинок у Євпаторії вибухнув через Тимошенко

Партія "Єдиний центр" закликає уряд зробити необхідні висновки з трагедії в Євпаторії. Про це повідомляє прес-служба партії.

"Єдиний центр" висловлює глибоке співчуття всім, кого торкнулася жахлива трагедія, що сталась у Євпаторії", - повідомив член президії "Єдиного центру", народний депутат Василь Петьовка.

"У цій ситуації ми повинні врахувати уроки трагедії та докласти зусиль, щоб подібне не повторювалося в майбутньому", - сказав народний депутат.

Політик вважає, що сьогодні не час керівнику уряду "піаритись" на чужій біді. "Зараз рятувальні заходи координує міністр МНС. А на прем"єра чекає два життєво важливих для країни питання: прийняття бюджету-2009 та закінчення переговорів про постачання газу. І від їхнього вирішення буде залежати також стан житлово-комунального господарства і, як наслідок, безпека наших осель", – заявив Петьовка.

"Причиною трагедії є катастрофічний стан, в якому перебуває українське ЖКГ", - сказав народний депутат. На його переконання, "якщо нічого не робити і надалі, то системна криза в цій галузі перетворить країну на порохову бочку. На жаль, ми вже мали трагедії в Алчевську та Дніпропетровську, однак належних висновків зроблено не було".
Зараз ви читаєте новину «Брат Балоги натякнув, що будинок у Євпаторії вибухнув через Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі