четвер, 24 червня 2021 19:30

Боротьба з контрабандою - все? Відсторонені через РНБО митники повернулися до роботи

Боротьба з контрабандою - все? Відсторонені через РНБО митники повернулися до роботи
Митники були відсторонені через можливу причетність до корупції і контрабанди. Фото: dailylviv

Усі 46 працівників Галицької митниці, яких відсторонили від роботи за рішенням РНБО, повернулися до виконання своїх обов'язків.

Під час перевірок в їхніх діях причетності до корупції та контрабанди не виявили. Про це повідомляє ZAXID.NET.

"На цей час дисциплінарні провадження стосовно 127 посадових осіб територіальних органів Держмитслужби, з яких 46 посадових осіб Галицької митниці Держмитслужби, закриті у зв'язку з невстановленням в їх діях дисциплінарного проступку та підстав для їх притягнення до дисциплінарної відповідальності", – йдеться у відповіді Державної митної служби на запит видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський підписав нові санкції - хто потрапив у список

Водночас, відносно 22 посадовців територіальних органів Держмитслужби дисциплінарні провадження продовжили.

На початку квітня у рамках оголошеної Радою національної безпеки та оборони боротьби з корупцією та контрабандою понад 100 працівників митниці в різних областях відсторонили від посад. Найбільша кількість відсторонених митників з усіх митниць в Україні була саме на Галицькій митниці – 46. Це, зокрема, працівники митного поста "Яворів" – 30 осіб, МП "Мостиська" – 14 та по одному працівнику з МП "Смільниця" та "Рава-Руська".

Зараз ви читаєте новину «Боротьба з контрабандою - все? Відсторонені через РНБО митники повернулися до роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі