вівторок, 14 жовтня 2008 08:22

Боротьба БЮТ за рішення суду розпочнеться о 10.00

Апеляційний адміністративний суд Києва переніс розгляд справи про оскарження Секретаріатом Президента рішення про призупинення указу Президента Віктора Ющенка про розпуск Верховної Ради на 14 жовтня.

Про це повідомив депутат Верховної Ради, член фракції Блоку Юлії Тимошенко Валерій Писаренко.

З його слів, суд почне розгляд цієї справи о 10:00.

Він додав, що представники БЮТ у суді не перешкоджали роботі суду, про що раніше заявила представник Секретаріату в суді Марина Ставнійчук.

Раніше заступник глави Секретаріату Марина Ставнійчук заявила, що представники БЮТ, які беруть участь у цьому судовому процесі, перешкоджають суду офіційно оголосити рішення про відмову у відводі суддів у справі про розгляд скарги Секретаріату на призупинення указу про розпуск парламенту.

У понеділок БЮТ заявив відвід судді Апеляційного адмінсуду Києва Михайлу Межевичу, головуючому в справі про розгляд скарги Секретаріату на призупинення указу про розпуск Ради.

12 жовтня Апеляційний адмінсуд Києва переніс розгляд оскарження Секретаріатом призупинення указу про розпуск Ради у зв"язку із клопотанням БЮТ на 13 жовтня.

10 жовтня Окружний адмінсуд Києва призупинив дію указу N911 про дострокове припинення повноважень Ради, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Боротьба БЮТ за рішення суду розпочнеться о 10.00». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі