четвер, 20 лютого 2020 14:43

Бородянський вірить, що "Битва екстрасенсів" допомогла правосуддю

Бородянський вірить, що "Битва екстрасенсів" допомогла правосуддю
Фото: tv.ua

Завдяки шоу "Битва екстрасенсів" правоохоронні органи розкрили не один заплутаний злочин.

Про це висловився колишній голова правління телеканалу СТБ, а нині міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський в інтерв'ю "Громадському".

Посадовець зауважив, що "Битва екстрасенсів" дозволила комерційному мовнику "збільшити доходи".

"І "Битва екстрасенсів" - це продукт, який приваблював досить велику аудиторію. Можна по-різному оцінювати "шлак/не шлак", але завдяки "Битві екстрасенсів" було розслідувано багато кримінальних справ, а невинно засуджені люди вийшли з в'язниці", – сказав він.

Проте сам на запитання, чи справді вірить в екстрасенсорику, відповів, що він "слабо віруюча" людина.

Також Бородянський не вважає проєкт дезінформацією.

"Дезінформація може шкодити національній безпеці, а тут людина або вірить, або не вірить. Це в принципі драматичний твір, який дозволяє у такій формі, як документальна реальність, переживати емоції", – зазначив він. Водночас на зауваження журналіста, що в програмі ніде не сказано, що це документалістика чи постановка, Бородянський погодився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Прошу не сміятися": як законопроєкт про дезінформацію сприйняли в "Слузі народу"

Зараз проходить доопрацювання законопроєкту про дезінформацію на основі отриманих зауважень. Про це в ефірі ток-шоу "Зворотний відлік" на "Суспільному" телебаченні міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський.

Зараз ви читаєте новину «Бородянський вірить, що "Битва екстрасенсів" допомогла правосуддю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі