понеділок, 07 лютого 2011 22:52

Бондаренко розповів, що знищить цю владу

Бондаренко розповів, що знищить цю владу

Становище, у якому опинилась опозиція, є результатом безперервного тиску з боку діючої влади.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив народний депутат Володимир Бондаренко.

"Роз'єднаність і будь- які інші речі, які чиняться відносто опозиції - це також результат діяльності влади. Адже в одні руки потрапляє влада у парламенті, так зване тушкування, місцева влада, а потім і суддівська. За день до виборів можна поміняти закон, за яким вони проводяться, можна робити, що хочеш. Заблокувати участь "Батьківщини" у семи областях", - зазначив бютівець.

Бондаренко також розкритикував владу за Податковий кодекс та проект Трудового кодексу.

"Ця влада аморальна з точки зору перекупівлі депутатів. З церквою вони так само зараз чинять. Ця влада узурпувала все, що можна. Але дві тенденції, які започаткувала ця влада, її знищать. Це знищення вільного підприємництва, щоб вони йшли працювати на заводи до Ахметова. Ухвалили той Податковий кодекс, потім відклали, потім знову прийняли, потім вносять до нього купу правок. З іншого боку, робітників новим Трудовим кодексом роблять рабами", - наголосив нардеп.

Також Бондаренко висловив готовність "Батьківщини" і надалі підтримувати протестні настрої людей.

"От поки влада не почне розуміти, що вона робить дурниці, ми будемо підтримувати людей, які виступатимуть за свої права. Можуть понаїжджати біточники з донецького ринку, але вони вже нічого не вирішать", - заявив "бютівець".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Бондаренко розповів, що знищить цю владу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі