понеділок, 05 липня 2021 17:04

Бойкові, який катався в Москву, віддали оборонний завод - блогер Казанський

Бойкові, який катався в Москву, віддали оборонний завод - блогер Казанський
Бойко тисне руку колишньому прем'єру країни-агресора РФ Медведєву у Москві, березень 2019 року. Поруч - підозрюваний у держзраді Медведчук. Фото: Reuters

Антимонопольний комітет дозволив синові нардепа від прокремлівської ОПЗЖ Юрія Бойка Анатолію стати власником активів хімічного заводу "Зоря", що в місті Рубіжне Луганської області. Про це розповів Денис Казанський у відеоблозі на YouTube.

Завод розташований недалеко від лінії фронту і виготовляє вибухові речовини, зокрема для потреб Збройних сил України. Тепер син нардепа фактично стає монопольним виробником вибухівки, сказав блогер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помічника Зеленського таємно возять на Maybach у маєток Ахметова

"Деякі олігархи, при чому відверто пов'язані з Російською Федерацією, продовжують брати під контроль найважливіші стратегічні виробництва України. Зокрема оборонні підприємства, які працюють на потреби армії. Здавалося б, іде війна і уявити собі таке просто неможливо. Проте це відбувається.

Лідер проросійської партії, соратник кума Путіна Медведчука Бойко, який їздить у Москву, відкрито прибрав до рук оборонний завод", - говорить Казанський.

"Доки одних олігархів виводять із гри, інші олігархи почуваються вільно, при потуранні влади отримують під контроль найважливіші стратегічні підприємства.

У влади з Юрієм Бойком очевидно є якась домовленість", - каже блогер.

У березні 2019 року тодішній кандидат у президенти Юрій Бойко разом з Медведчуком їздили в Москву до прем'єра РФ Дмитра Медведєва.

Через політ відкрили кримінальну справу проти співробітників Державної прикордонної та Державної авіаційної служб.

Згодом Бойко з Медведчуком у Санкт-Петербурзі зустрічалися з головою російського Газпрому Олексієм Міллером.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія назвав Бойка "проукраїнським".

Зараз ви читаєте новину «Бойкові, який катався в Москву, віддали оборонний завод - блогер Казанський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі