вівторок, 09 жовтня 2007 13:57

Бойко звинуватив Партію регіонів у провалі СПУ на виборах

Голова правління Маріупольського металургійного комбінату ім. Ілліча соціаліст Володимир Бойко звинувачує Партію регіонів у провалі Соцпартії на позачергових парламентських виборах. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції в Києві. За словами В. Бойка, Партія регіонів причетна до того, що під час виборчої кампанії громадян України закликали не голосувати за маленькі партії, тим самим дезорієнтуючи електорат соціалістів. "То як це називати, якщо ми в коаліції", - сказав В. Бойко.

Він переконаний, що в Донецькій області Соцпартія втратила 50 тис. голосів, яких їй не вистачило для проходження до парламенту.

"Якби нам не заважали в нашому регіоні... Я вважаю, що Соцпартія, за великим рахунком, пройшла до парламенту, знаючи те, що творилося по округах, навіть у нас в Донецькій області", - підкреслив В. Бойко.

"Якщо була команда будь-що не пропустити до парламенту. Тому якби сьогодні перерахувати те, що є, то, напевно, вона пройшла б", - вважає В. Бойко.

Він також завірив, що меткомбинат ім. Ілліча не давав на вибори "ні копійки", повідомляє "Остров".

Зараз ви читаєте новину «Бойко звинуватив Партію регіонів у провалі СПУ на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі