середа, 29 вересня 2010 17:19

Бойко проміняє міністерське крісло на Київську облраду?

Бойко проміняє міністерське крісло на Київську облраду?

Політолог Михайло Басараб вважає, що міністр палива та енергетики Юрій Бойко очолив список Партії регіонів до Київської обласної ради з метою мобілізації адміністративного ресурсу.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Його перебування у списку багато до чого зобов"язуватиме чиновників. Особистий рейтинг Бойка в області не перевищує кількох відсотків. Навряд чи своєю присутністю у списку він може суттєво додати голосів партії. У неї в області рейтинг вище, ніж у Бойка. Це такий чинник залякування місцевих еліт і маячок: "Хлопці, працювати на 110 % своїх можливостей", - зазначив експерт.

За його словами, якщо відпустка Бойка на час проведення передвиборчої агітації буде надто затяжною, від цього страждатиме міністерство.

"Бо відсутності керівника будь-якого відомства у більшості випадків негативно позначається на ефективності роботи. Можливо, що після виборів він залишиться в обласній раді. Хоча там є лише одна посада, яка його може задовольнити – голова Київської обласної ради", - пояснив Басараб.

"Однак сумніваюсь, що зараз він проміняє на це посаду міністра. Амбіції Бойка не обмежуються лише Київською областю. Він доволі потужний менеджер, який займає гідне місце в "РосУкрЕнерго". Тому в нього більші політичні претензії", - додав політолог.

Нагадаємо, що міністр палива та енергетики Юрій Бойко очолив список Партії регіонів на виборах до Київської облради. Він заявив, що піде у відпустку на час проведення передвиборчої кампанії.

Зараз ви читаєте новину «Бойко проміняє міністерське крісло на Київську облраду?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі