четвер, 21 квітня 2011 17:38

Бойчук формував "Фронт змін" Яценюка у Заставні

Бойчук формував "Фронт змін" Яценюка у Заставні

Заява Чернівецької обласної організації Партії регіонів про те, що екс-голова Заставнівської райдержадміністрації Михайло Бойчук є членом "Фронту змін", не відповідає дійсності. Він залишив лави команди Арсенія Яценюка ще рік тому.

Про це повідомив керівник прес-служби Чернівецького обласного осередку партії "Фронт змін" Вадим Пелех.

За його словами, Бойчук брав участь у формуванні Заставнівського районного осередку "Фронту змін" з початку 2009 року.

"Приблизно з початку 2009 року, коли почався процес формування нашої партії, він співпрацював спочатку із громадською організацією, а потім й із зформованою політсилою. Бойчук деякий час займався формуванням районного осередку", - уточнив Пелех.

У квітні 2010 року Бойчук склав свої партійні повноваження, написавши заяву про вихід із "Фронту змін".

"Це сталось після його призначення головою Заставнівської РДА", - додав представник "Фронту змін".

Він наголосив, що вже на останніх виборах місцевих органів влади Бойчук йшов у Заставнівську районну раду за списком Партії регіонів першим номером.

"У районних газетах за жовтень 2010 року, які публікували партійні списки кандидатів, написали, що "М.Бойчук - перший номер, безпартійний". Партія регіонів тоді це не афішувала, але у всіх газетах та агітках йшлось про те, що Бойчук - перший номер від Партії регіонів", - підкреслив Пелех.

Політик припустив, що станом на квітень 2011 року екс-голова Заставнівської РДА продовжував залишатися безпартійним.

"Але його подальша партійна приналежність мене не особливо цікавила. Він вже не член партії "Фронт змін" цілий рік", - підсумував Пелех.

Разом з тим, голова чернівецького "Фронту змін" Максим Бурбак заявив, що Бойчук свого часу використовував членство у "Фронті змін" для власних інтересів.

Нагадаємо, Чернівецька обласна організація Партії регіонів розповсюдила заяву, в якій йдеться про те, що екс-голова Заставнівської райдержадміністрації Михайло Бойчук, його родичі та охоронці ставка – учасники побиття рибалок – не мають і ніколи не мали відношення до Партії регіонів.

За словами "регіоналів", за оприлюдненими документами реєструючих органів, Бойчук станом на 21 квітня 2011 року значиться головою Заставнівської районної організації політичної партії "Фронт змін".

Зараз ви читаєте новину «Бойчук формував "Фронт змін" Яценюка у Заставні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі