понеділок, 23 червня 2008 14:07

Богословська: "Тимошенко - украй безграмотна людина і закінчить дуже погано"

"Регіоналка" Інна Богословська вдячна Президентові Віктору Ющенку за його боротьбу з прем"єром Тимошенко.

"Поки ми бачимо від Президента банальну і примітивну боротьбу за владу. Бачимо знищення, безумовно, страшного і небезпечного для країни ворога в особі Тимошенко, - заявила Богословська в інтерв"ю "ІМК". - Це, звичайно ж, колосальна небезпека для держави і суспільства - прихід такого харизматичного деспота. Ющенко в цьому сенсі робить роботу "санітара лісу", і велике спасибі йому за це".

За словами депутата, сьогодні дуже гостро стоїть питання "якості людей при владі". "Вибачите за грубе слово, в економічному блоці уряду Тимошенко - мавпятник", - заявила "регіоналка".

"Сьогодні це малопідготовані, професійно безграмотні люди. Насправді, Тимошенко - украй безграмотна людина, яка немає хороших знань ні в одній сфері. Щоправда, у неї є талант - швидко схоплювати те, що лежить на поверхні, і обертати це в свою користь. Вона - людина абсолютно цинічна. Завжди говоритиме те, що ви хочете почути, при цьому робити те, що сама вважає запотрібним. Прагнення до абсолютної влади за всяку ціну - найаморальніше, що взагалі буває в політиці. І, як правило, такі володарі закінчують дуже погано, - відзначила вона. - Тимошенко знову і знову повторює - повністю - ті ж помилки і проявляє те ж нахабство. Так було, коли вона була в ЄЕСУ і вибудовувала систему абсолютної монополії на гроші і підприємства в Україні.

Ми знаємо, чим це закінчилося. Так само вона поводилася в першу каденцію при владі, будучи віце-прем"єром по ПЕК. Тоді під гаслами боротьби з корупцією вона сама намагалася підпорядкувати собі всі потоки. Так само вона поводилася, будучи прем"єр-міністром. Вся країна була перекладена на ручне управління, почався колосальний перерозподіл власності на користь клану Тимошенко і близьких до неї бізнес-групп. З тією ж завзятістю, гідною кращого застосування, вона і зараз повторює ті ж самі помилки".

Зараз ви читаєте новину «Богословська: "Тимошенко - украй безграмотна людина і закінчить дуже погано"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі