вівторок, 26 лютого 2008 15:34

Богатирьова зізналася, що з Тимошенко говорити непросто

Секретар Ради національної безпеки й оборони Раїса Богатирьова вважає, що між Кабінетом Міністрів і Секретаріатом Президента або РНБО немає конфліктів.

Про це вона сказала на брифінгу.

Вона нагадала, що Кабмін - виконавча гілка влади, а Секретаріат і РНБО - тільки механізми прийняття державних рішень.

"Я переконана, що мова йде не про конфлікти, мова йде про виконання рішень, які є необхідними для виконання виконавчої гілки влади", - сказала вона.

Богатирьова нагадала, що 1 лютого РНБО ухвалив рішення щодо необхідності посилення Кабміном позицій "Нафтогазу України" на газовому ринку, зазначивши, що воно дотепер не реалізовано урядом.

"Ми постійно в діалозі з урядом, він непростий цей діалог, але переконана, що для вирішення тих питань, які поставлені сьогодні як стратегічні... буде вирішений", - сказала вона.

Секретаріат Президента обвинуватив Кабінет Міністрів у спробі переглянути домовленості Президента Віктора Ющенка й Президента Росії Володимира Путіна щодо нових умов поставок газу в Україну.

Раніше глава Секретаріату Віктор Балога заперечував існування конфлікту між Секретаріатом і Кабінетом Міністрів, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова зізналася, що з Тимошенко говорити непросто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі