пʼятниця, 22 серпня 2008 16:13

Богатирьова їде до США подивитися, як висувають у президенти

24-30 серпня відбудеться робочий візит Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Раїси Богатирьової до Сполучених Штатів Америки.

Як повідомили в Апараті РНБО, на запрошення Національного демократичного інституту США Богатирьова візьме участь у Міжнародному форумі лідерів, що проходитиме у Денвері (штат Колорадо), а також матиме змогу спостерігати за роботою Конвенту Демократичної партії США, на якому відбудеться церемонія офіційного висунення кандидата на посаду Президента США від демократів.

У ході візиту передбачені зустрічі і переговори секретаря РНБО України із широкого кола актуальних питань міжнародної та регіональної безпеки, а також двостороннього співробітництва в безпековій, економічній, енергетичній та інших сферах.

Зокрема, Богатирьова зустрінеться з помічником Президента США з питань національної безпеки Стівеном Хедлі, заступником помічника віце-президента США з питань національної безпеки Джозефом Вудом, заступником держсекретаря з політичних питань Ніколасом Бернсом, заступником міністра оборони з політичних питань Еріком Едельманом, а також з американськими сенаторами та конгрессменами і представниками політичних команд кандидатів у президенти США.

Секретар РНБО проведе зустрічі з керівниками впливових неурядових організацій, зокрема "Проекту перехідних демократій", провідних "мозкових центрів" США, Українсько-американської ділової ради, а також з представниками української громади Сполучених Штатів, йдеться у повідомленні.

Наприкінці візиту Богатирьова проведе круглий стіл з провідними політичними експертами США та дасть ексклюзивні інтерв"ю Бі-Бі-Сі та "Голосу Америки", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова їде до США подивитися, як висувають у президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі