пʼятниця, 04 липня 2008 12:02

Богатирьова відмовила Крілю і розповіла про стосунки з Януковичем

Богатирьова відмовила Крілю і розповіла про стосунки з Януковичем

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Раїса Богатирьова не має наміру виходити з Партії регіонів, а голові "Єдиного Центру" Ігорю Крілю радить провести кастінг кандидатів на пост майбутнього лідера партії.

Про це Богатирьова заявила в інтерв"ю журналу "Кореспондент", відповідаючи на питання, як вона сприймає пропозицію лідера партії "Єдиний Центр" Ігоря Кріля очолити цю партію в майбутньому.

Вона підкреслила, що хоча сповідує "центристські підходи і центристську ідеологію в політиці, я б Ігорю Крілю відповіла так: я бажаю йому провести хороший кастинг перед тим, як відбудеться перший засновницький з"їзд, на якому буде обраний глава партії".

При цьому вона додала, що як член Партії регіонів, "у якої є теж центр, - центр ухвалення відповідних рішень, свою подальшу політичну діяльність планую з Партією регіонів".

Відповідаючи на питання, як складаються її відносини з лідером Партії регіонів Віктором Януковичем після переходу на роботу в РНБО, Богатирьова відповіла, що "відносини стабільні, ніяких складнощів немає".

За її словами, вони обидва розділяють головні принципи: відповідальність за свої дії і дії своїх соратників перед виборцями, відповідальність за ситуацію в країні.

"Тому наші стосунки прогнозовані і надалі", - сказала Богатирьова.

УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Богатирьова відмовила Крілю і розповіла про стосунки з Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі