середа, 23 січня 2008 10:24

Богатирьова в Сєвєродонецьк не поїде

Секретар РНБО, член Партії регіонів, Раїса Богатирьова не прийматиме участі в з"їзді у Сєвєродонецьку. Про це вона сказала вчора в ефірі каналу "1+1".

Відповідаючи на питання, чи не соромно їй, як держчиновникові, за її участь в з"їзді депутатів у Сєвєродонецьку в 2004 році, секретар РНБО заявила: "На хвилі політичних протистоянь є багато моментів, за які людина може потім себе корити".

При цьому вона відзначила, що на майбутньому з"їзді її не буде.

Нагадаємо, раніше член фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко заявляв, що з"їзд депутатів всіх рівнів, проведення якого планується ініціативною групою у Сєвєродонецьку, може відбутися в середині лютого поточного року.

При цьому інший спікер ініціативної групи - глава Луганської облради Валерій Голенко, відзначив, що в Сєвєродонецьк є символічним містом. Він назвав його "символом єднання, символом демократії, символом суспільства, що народжується".

Даний з"їзд носитиме непартійний характер і на ньому будуть представлені депутати місцевих рад як мінімум 5 областей. Як відзначали учасники ініціативної групи, "єдина мета ініціаторів нового з"їзду - об"єднати країну, знявши гостроту в питаннях двомовності".

"З"їзд не планує обговорювати інші питання, окрім тих, які пов"язані з гуманітарною проблематикою", - йдеться в офіційному повідомленні ініціативної групи до депутатів всіх рівнів, керівників партій і громадських організацій, громадян України, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова в Сєвєродонецьк не поїде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі