неділя, 19 жовтня 2008 14:41

Богатирьова стала "людиною-легендою"

18 жовтня 2008 року в Українському домі відбулася урочиста церемонія нагородження лауреатів премій "Український Національний Олімп", "Український Будівельний Олімп" та "Український Фінансовий Олімп".

Як повідомили УНІАН у Секретаріаті українських премій, секретар Ради національної безпеки і оборони України Раїса Богатирьова отримала премію "Український Національний Олімп" у номінації "Людина-легенда" за вагомий внесок у розвиток охорони здоров"я. Як зазначається у повідомленні, у 2006 році цією нагородою був відзначений голова Національного банку України Володимир Стельмах, а у 2007 році - голова Київської обласної державної адміністрації Віра Ульянченко.

Переможцем премії "Український Національний Олімп" у номінації "Оригінальний стиль виконання" стала Світлана Лобода.

Символи професійного визнання – бронзові статуетки, золоті значки, почесні дипломи - отримали близько 40 компаній, які працюють у фінансовій та будівельній галузях.

Серед гостей церемонії були відомі бізнесмени, журналісти, представники дипломатичних кіл та державних установ.

Як нагадали у Секретаріаті українських премій, українські професійні премії, що з"явилися в Україні на початку 2005 року, присуджуються державним, громадським та політичним діячам, керівникам підприємств та організацій усіх форм власності, які зробили вагомий особистий внесок в економічний, соціальний і духовний розвиток українського суспільства.
Зараз ви читаєте новину «Богатирьова стала "людиною-легендою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі