середа, 20 серпня 2008 13:35

Богатирьова розповіла, як вона стала такою, як зараз (ФОТО)

Тепер імпозантна білявка Раїса Богатирьова - прикраса чоловічого товариства. Хай то буде вечірка президентського секретаріату чи ложа Ахметова на матчі "Шахтаря".

Причому, як випливає зі слів секретаря Ради нацбезпеки, вся ця нинішня краса регіоналки - результат її налаштованості й сили волі, а не як не пластичної хірургії. Або ж і хірургічного втручання, але не такого вже й дорогого.

"Щоб підтримувати зовнішність на належному рівні, необхідні, у першу чергу, не гроші, а сила волі й бажання бути красивою. Повірте, косметичні внески у матеріальному вираженні невеликі, але дуже значимі у плані самоорганізації. Далеко не всім вдається налаштувати себе на потрібний лад", - переконувала секретар РНБО в інтерв"ю журналу "Личный счет".

Чутки про неймовірні суми, яки Богатирьова нібито витратила на свою зовнішність, регіоналка назвала "вигадками опонентів".

Тим більше, що, як запевнила Богатирьова, у неї ніякого бізнесу немає, є лише певні трудові заощадження.

"У мене немає ні заводів, ні фабрик, ні земельних латифундій. І це не викликає у мене ніякого дискомфорту. Я щаслива людина. Моє багатство - саме життя, сини, Марія..," - запевняла Раїса Василівна, спростовуючи чутки про її власний фармакологічний заводик.

"У мене немає навіть свічкового заводика. Немає ніякого бізнесу. Я цілком віддаюся служінню державі. Знаєте, прав Іоанн Златоуст, що закликав кожного займатися однією важливою справою. Справа мого життя - служити нації", - гордо видала регіоналка.

До слова, окрім 18-річної політичної діяльності і самореалізації у якості медика гінеколога, Раїсі Василівні довелося ще й швачкою побути.

"На відміну від Маргарет Тетчер, яка працювала у бакалійній крамниці батька, я свої перші гроші отримала, працюючи швачкою на фабриці. Тоді мені було всього 17, і першій зарплатні передували ріки сліз. Було дуже важко пристосуватися до швейної машинки, щоб виконувати норму. Зрештою, я справилася й одержала перші 110 карбованців", - розповіла секретар.

При цьому, за її словами, свої перші гроші Богатирьова віддала матері. Вона, мама у їхній багатодітній родині була економістом, бухгалтером, завгоспом і стратегом планування сімейного бюджету.

"Я назавжди запам"ятала цей момент. Мама взяла гроші, поклала мені руку на голову, а вона у нас була "скупа" на пестощі, і... заплакала. Мені здається, тоді я вперше відчула почуття фінансової відповідальності і, відразу, подорослішала", - зізналася регіоналка.

А от у власній сім"ї останнє слово у плануванні сімейного бюджету Раїса Василівна лишає своєму чоловіку.

"З першого дня сімейного життя ми з чоловіком обоє беремо участь у наповненні бюджету, тому впевнена - в сім"ї має бути один бюджет. Зараз користуємося ним в залежності від потреб. Проте, основні рішення по покупках приймає чоловік. От така, не дивлячись на мою посаду, у нас традиційна українська родина", - каже вона.

Та, в принципі, за словами Богатирьової, секретар РНБО виходить якась зовсім не транжирка: "...Поки що купую тільки книги. Дуже люблю читати. І, звичайно, як будь-яка жінка, інвестую кошти у себе і родину", - каже вона.

І взагалі, у магазині Раїсу Богатирьову зустріти можна не часто - на щастя, як вона каже:

"Я ще не звикла, що вся увага може бути прикута до твоєї персони. І особливо останнім часом якось ніяково себе почуваю від пильної, хоча й доброзичливої, уваги в магазині, на вулиці".

І в казино Богатирьова, за її словами, теж не грає. Хоча й не заперечує, - вона людина азартна. Каже, політика привчила. Там постійно потрібні сильні емоції, інтуїція, почуття ризику та імпровізації.

ТаблоID

Фото ТаблоID, джерел ТаблоIDа та фото прес-служби президента.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова розповіла, як вона стала такою, як зараз (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі