субота, 13 вересня 2008 12:00

Богатирьова розказала, хто вигнав її з ПР

Богатирьова розказала, хто вигнав її з ПР
Секретар РНБО Раїса Богатирьова заявляє, що її виключення з Партії регіонів вимагала прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко. Про це вона сказала в інтерв"ю "Обозревателю".

Про рішення політради про виключення з партії Раїса Богатирьова дізналася з Інтернету: "Новина виявилася досить несподіваною і неприємною, скажем так".

На запитання кореспондента, чи намагався Віктор Янукович зв"язатися з нею особисто до або після політради, Богатирьова відповіла: "Ні. Очевидно, аргументів, та і сміливості не було.

Про дійсні його мотиви я здогадуюся. Преса постійно пише про якісь мої амбіції – мало не прем"єрські. Насправді їх немає – питання подібного працевлаштування в принципі ніколи не стояло. Отже стався груповий передчасний переляк Віктора Федоровича та Юлії Володимирівни.

Рухаючись на зближення з БЮТ, Янукович, не без задоволення, реалізував вимоги Тимошенко про моє виключення з партії", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова розказала, хто вигнав її з ПР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі