четвер, 29 листопада 2007 10:21

Богатирьова: "Впливові політики із НУ-НС не сприймають безшабашні заяви БЮТ"

Народний депутат України Раїса Богатирьова (фракція Партії регіонів) виключає можливість створення коаліції сьогодні у парламенті. Про це Богатирьова сказала в інтерв"ю журналістам.

Вона зазначила: "Я не допускаю такого варіанта з огляду на те, що мова йде не тільки про деякі розбіжності між лідерами, і не тільки мова йде про організаційно-технічні питання, а мова йде про серйозні ідеологічні розбіжності".

Богатирьова зазначила, що заяви "впливових політиків" із НУ-НС свідчать про те, що не сприймаються "безшабашні заяви і популістські заяви у передвиборчий період, зроблені БЮТ".

За її словами, все це свідчить про те, "що ці протиріччя глибокі, вони не на поверхні лежать". Богатирьова підкреслила, що "при нашій політичній культурі" коаліція у 228 голосів не зможе приймати рішення.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи підтримає фракція Партії регіонів кандидатуру Арсенія Яценюка на посаду голови ВР, в разі її внесення на розгляд парламенту, Богатирьова зазначила, що "у нього (Яценюка) багато позитивних рис, але у вузькому колі, можливо, будуть у нас якісь питання і претензії".

За її словами, після внесення такої кандидатури Партія регіонів визначатиметься. За її словами, принцип, який сповідує фракція, полягає у тому, що Голова Верховної Ради – "це професійно підготовлена людина, яка готова об"єднати зал". Богатирьова додала, що голова ВР – це все-таки "не квота будь-якої коаліції", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова: "Впливові політики із НУ-НС не сприймають безшабашні заяви БЮТ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі