четвер, 04 жовтня 2007 13:56

Богатирьова: "В другій половині дня ми уточнимо час консультацій з "Нашою Україною"

Представник Партії регіонів Раїса Богатирьова заявляє, що у другій половині дня буде уточнено час проведення політичних консультацій з блоком "Наша Україна – Народна самооборона".

Про це вона заявила після проведення попередніх консультацій з представниками блоку Литвина.

"Хотілося б, щоб консультації були між чотирма політичними силами. І в другій половині дня ми уточнимо час можливих консультацій з "Нашою Україною", - сказала Богатирьова.

Відповідаючи на питання, чи запрошували до подібних консультацій БЮТ, вона зазначила, що "як переможці виборів", Партія регіонів розіслала запрошення всім силам, що пройшли до Верховної Ради.

Водночас Богатирьова заявила, що "можливо, пізніше вдасться вийти на попередні консультації з БЮТ".

"Попередній час можуть визначити також в другій половині дня", - додала вона.

Богатирьова повідомила, що від Партії регіонів консультації ведуть Борис Колесніков, як голова виборчого штабу, Антон Пригодський, Олена Лукаш та сама Богатирьова.

У свою чергу Колесніков, відповідаючи на питання, чи готова Партія регіонів поступитися позицією прем"єр-міністра у перемовинах, він заявив:

"Ми виграли вибори і повинні формувати уряд. Коли будуть проведені консультації з усіма силами, тоді можемо говорити про портфелі", повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова: "В другій половині дня ми уточнимо час консультацій з "Нашою Україною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі