вівторок, 15 травня 2007 12:03

Богатирьова: "Регіони" готові йти на вибори будь-якого місяця

Координатор парламентської більшості Раїса Богатирьова заявляє, що цього тижня Верховна Рада законодавчо закріпить механізм проведення дострокових виборів.

"Я заявляю, що найпізніше у четвер, відбудеться за участю президента і прем"єра засідання ВР, де буде розглянуто погоджений сценарій дій щодо проведення дострокових парламентських виборів в Україні", – заявила Богатирьова, слова якої наводить прес-секретар Галина Дудар.

"На даний момент поки що дата виборів принципово не погоджена. Це найскладніша тема виходу із політичної кризи і думаю, що вона буде остаточно скріплена саме двома національними лідерами: президентом та прем"єром", - додала Богатирьова.

Вона підкреслила, що Партія регіонів готова йти на вибори будь-якого місяця.

"Але наші виборці хочуть мати максимальну і чесну можливість прийти і проголосувати. На нашу думку, найкращий час для виборів – кінець жовтня, і причина зрозуміла. Літо – період відпусток, і значна частина виборців перебуватиме на відпочинку, як наслідок, вони не зможуть прийти на виборчі дільниці", - зазначила вона, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова: "Регіони" готові йти на вибори будь-якого місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі