вівторок, 13 листопада 2007 09:12

Богатирьова: "Я думаю, що будь-які сценарії можливі"

Одна з лідерів Партії регіонів Раїса Богатирьова допускає участь її політичної сили у відкритті першої сесії Верховної Ради 6-го скликання навіть без прийняття групою з її підготовки відповідних рішень.

Про це вона сказала журналістам.

"Я думаю, що будь-які сценарії можливі", - заявила Богатирьова.

Представниця ПР нагадала, що, відповідно до закону, Рада 6-го скликання повинна зібратися не пізніше, ніж 26 листопада.

"Якщо буде такий розвиток подій, саме ця дата й буде тією датою, коли буде збиратися Верховна Рада 6 -го скликання", - сказала Богатирьова.

З її слів, ПР сподівається на прийняття підготовчою групою низки рішень щодо організації роботи нової Ради.

"Ми переконані, що будуть компромісні рішення й буде обрано голову підготовчої депутатської групи й всі питання, які потрібно буде запропонувати депутатам для розгляду на першому засіданні. Думаю, що такого кризового сценарію не буде, хоча й не виключаємо (участі ПР у засіданні Ради 6-го скликання в умовах неприйняття підготовчою групою рішень про організацію роботи нової Ради), якщо протилежна сторона не буде йти на поступки, або не буде наводити вагоміші аргументи, ніж ті, які ми будемо наводити під час обговорення", - зазначила вона.

Лідер блоку свого імені Юлія Тимошенко вважає, що депутати Верховної Ради 6-го скликання повинні зібратися на засідання 26 листопада навіть у разі неприйняття групою з підготовки першої сесії нової Ради відповідних організаційних рішень.

Блоки Юлії Тимошенко й "Наша Україна - Народна Самооборона" виступають за те, щоб Верховна Рада 6-го скликання почала свою роботу 20 листопада, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова: "Я думаю, що будь-які сценарії можливі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі