пʼятниця, 04 липня 2008 12:41

Богатирьова про конфлікт між Ющенком і Тимошенко

Богатирьова про конфлікт між Ющенком і Тимошенко
Раїса Богатирьова, секретар Ради національної безпеки і оборони, в ексклюзивному інтерв"ю журналу Кореспондент розповіла про стосунки і конфлікти у вищому ешелоні української влади.

Секретар РНБО впевнена, що особистих конфліктів між Президентом і Прем"єром не існує. Вона каже, що "існують певні суперечності між інститутом Президента і інститутом законодавчої влади".

В той же час, політик переконана, що основна причина проблем у владі це те, що "українські прем"єр-міністри поки чітко не усвідомили: чи то вони прем"єрствують, чи то прем"єрять, тобто перебирають на себе політичні функції, а не функції першого міністра".

А суперечність існує, тому що "прем"єр намагається зробити економічну ситуацію в країні тлом, на якому існує шикарна, перспективна, ефективна діяльність Кабміну і прем"єра зокрема", - каже Богатирьова.

Не дивлячись на політичну нестабільність в країні і заяви деяких політиків про можливість перевиборів, Богатирьова впевнена, що "йти зараз на дострокові вибори безглуздо, оскільки ситуація в Україні може перетворитися на політичне мило, яке виборці дивитимуться по телевізору".

Кореспондент.net Україна.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова про конфлікт між Ющенком і Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі