четвер, 29 березня 2007 12:00

Богатирьова попередила американського посла про дострокові вибори президента

Координатор парламентсько-урядової Коаліції національної єдності, лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова переконана, що дострокові парламентські вибори не змінять політичну ситуацію, бо кількість прихильників Партії регіонів тільки зростає.

Про це вона заявила учора на зустрічі з Надзвичайним та Повноваженим Послом США в Україні Уільямом Тейлором.

Богатирьова також сказала, що парламентсько-урядова Коаліція національної єдності готова до спільних дій з опозицією в законотворчому процесі.

"Але ми не готові до підтримки будь-яких екстремальних дій, направлених на дестабілізацію ситуації, штучного нарощування політичної кризи з метою дострокових виборів в парламент. Вони нічого змінити не можуть, оскільки кількість прихильників Партії регіонів тільки зростає. Більше того, в цьому випадку ми будемо приречені і на дострокові вибори Президента, оскільки така криза зачепить його інститут найбільше",– наголосила Богатирьова, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова попередила американського посла про дострокові вибори президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі