Ексклюзиви
пʼятниця, 23 листопада 2007 14:58

Богатирьова оголосила про створення п"яти фракцій

У Верховній Раді України шостого скликння оголошено про створення п"яти фракцій.

Оголошено про створення фракції Партії регіонів, куди увійшли 174 народних депутатів, зареєстрованих у залі.

Головуюча на засіданні парламенту представниця цієї партії Раїса Богатирьова, яка зачитувала відповідне повідомлення, не уточнила, кого обрано лідером фракції, назвавши лише ряд уповноважених, серед яких вона сама, а також Василь Кисельов, Михайло Чечетов і Василь Хара.

Також оголошено про створення фракції БЮТ, до якої увійшло 156 народних депутатів. Лідером фракції обрано Юлію Тимошенко, першим заступником – Олександра Абдулліна, заступником – Йосипа Вінського.

На засіданні ВР оголошено про створення фракції "Наша Україна – Народна самооборона", куди увійшли 72 народних депутати. Лідером фракції є В"ячеслав Кириленко, заступниками керівника фракції є Роман Зварич, Борис Тарасюк, Руслан Князевич, Тарас Стецьків.

Оголошено також про створення фракції Комуністичної партії України, куди увійшли 27 народних депутатів. Головою фракції обрано Петра Симоненка, а заступниками – Адама Мартинюка і Петра Цибенка.

Також оголошено про створення фракції Блоку Литвина, куди увійшли 20 народних депутатів. Головою фракції обрано Володимира Литвина, а заступником – Ігоря Шарова, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова оголосила про створення п"яти фракцій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути