понеділок, 02 червня 2008 08:05

Богатирьова хоче розібратися, чому Горбаль "завалив" вибори у Києві

Богатирьова хоче розібратися, чому Горбаль "завалив" вибори у Києві
Секретар Ради національної безпеки і оборони України, член політради Партії регіонів Раїса Богатирьова закликала своїх однопартійців провести дискусію щодо того, чому на виборах у Києві Партія регіонів не змогла одержати "пристойний результат".

Про це вона заявила вчора у Донецьку на XVIII конференції Донецького обласного відділення Партії регіонів.

"Абсолютно неправильним є те, що ми сьогодні не обговорюємо результати виборів в регіонах, районах, де Партія регіонів не те що не виглядає переможцем, а фактично ледь-ледь, слава богу, не потрапила в аутсайдери", - сказала Богатирьова, звертаючись до делегатів конференції.

Вона підкреслила, що прикладом є вибори до міськради столиці.

"Чому важливий показник по місту Києву? Це начебто нас не стосується, але це і нас стосується", - зазначила Богатирьова.

Вона пояснила: "Ми наймогутніша партійна організація у складі Партії регіонів, ми та партійна організація, яка видає модерний стиль, модерні програми, і Фонд ефективного управління нашого колеги Рината Ахметова чітко показує, який шлях економічного розвитку і економічної конкуренції нашої країни на зовнішніх ринках є кращим сьогодні для нашої країни, для наших громадян".

"Якщо ми все це маємо і не можемо виграти в столиці хоча б пристойний результат, чи це не спосіб і необхідність проведення дискусії?", - підсумувала Богатирьова.

На виборах до Київради 25 травня за Партію регіонів проголосували 45 тис. 491 осіб, фракція партії в цьому органі становитиме 6 депутатів (у попередньому скликанні - 9).

За кандидата у мери Києва від Партії регіонів Василя Горбаля проголосували близько 2,3% виборців, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова хоче розібратися, чому Горбаль "завалив" вибори у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі