субота, 11 жовтня 2008 13:42

Богатирьова готує свою партію

Секретар Ради національної безпеки і оборони України, одна з колишніх лідерів Партії регіонів Раїса Богатирьова має намір здійснити свій власний партійно-політичний проект.

"Що я робитиму, покаже найближче майбутнє. Ми - ті, хто іменує себе політичною елітою - самі повинні пройти власну реформу, перестати брехати, підписувати союзи з нашими недоброзичливцями, не бути лицедіями і стати "тверезими патріотами". Є ще і програмні принципи, питання моралі, на них і будуватиметься мій партійно-політичний проект. Зараз я над цим активно працюю, веду різні консультації", - заявила Богатирьова в інтерв"ю тижневику "Кореспондент", опублікованому в суботу, відповідаючи на питання про її майбутні політичні плани після виключення з Партії регіонів.

Вона також додала, що не припиняє діалог і з Партією регіонів. При цьому Богатирьова називає своє виключення з Партії регіонів "одіозним і боязким рішенням її нинішнього керівництва", повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова готує свою партію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі