четвер, 13 грудня 2007 10:09

Богатирьова: Голосування по Тимошенко може відбутися сьогодні

Богатирьова: Голосування по Тимошенко може відбутися сьогодні

Один з лідерів фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова не виключає, що в четвер може відбутися голосування по кандидатурі прем"єр-міністра.

Про це вона заявила у четвер в інтерв"ю журналістам.

За її словами, фракція Партії регіонів на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій має намір запропонувати для розгляду парламентом на засіданні в четвер в першу чергу питання структури і керівництва парламентських комітетів.

Крім того, другим питанням фракція має намір запропонувати заслухати інформації виконуючого обов"язки глави СБУ Валентина Наливайченка про результати перевірки електронної системи для голосування "Рада". Також на засідання пропонується запросити розробника даної системи.

"Якщо ми зараз швидко вирішимо ці питання, то, цілком можливо, що сьогодні ми слухатимемо питання повторного представлення президента на посаду прем"єр-міністра", - сказала вона.

За її словами, у представників меншості "немає бажання і необхідності перешкоджати обранню прем"єр-міністра", повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова: Голосування по Тимошенко може відбутися сьогодні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі