понеділок, 21 липня 2008 13:34

Богатирьова дерлась на гору з косметичкою, а Ваннікова в білому (ФОТО)
5

Віктор Ющенко, прес-секретар Президента Ірина Ваннікова, та міністр України у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко

За участі президента Віктора Ющенка на горі Говерла відбулося відкриття та освячення скульптурної композиції "Тризуб" та мармурової стели вагою 700 кг, в яку закладено капсули із землею з визначних місць усіх регіонів України.

У своєму виступі на Говерлі Ющенко привітав усіх з успішним сходженням на найвищу вершину Українських Карпат, що відбулося "незважаючи на штормове попередження".

"Таблички делегацій з різних областей засвідчили, що Україна не ділиться на Схід, Захід, Південь і Північ, - підкреслив президент. - Ми є єдиним народом. Тішить те, що на Говерлі багато молоді. Це свідчення того, що молоде покоління буде єдиним у прагненні до розбудови нашої держави".


Секретар РНБО Раїса Богатирьова у турпохід не забула прихопити косметику і чепурилась на Говерлі на очах у всіх журналістів. Ірина Ваннікова, на відміну від традиційної камуфляжної форми Богатирьової, долала підйом крізь дощ і вітер у білому одязі.

На Говерлі під звуки гімну України Глава держави підняв Державний прапор України розміром 6 на 4 метри, який виготовили у Луганську з непромокаючої тканини. Віктор Ющенко традиційно щороку здійснює сходження на Карпатські гори.

Фото УНІАН

"Газета поукраїнськи"

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова дерлась на гору з косметичкою, а Ваннікова в білому (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі