неділя, 11 грудня 2011 12:36

"Блоку Юлії Тимошенко більше немає" - Олійник

"Блоку Юлії Тимошенко більше немає" - Олійник

Після проголосованого законопроекту про вибори до Верховної Ради президент Віктор Янукович матиме у наступному парламенті 300 депутатів.

Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" заявив позафракційний народний депутат, лідер партії "Україна майбутнього" Святослав Олійник.

"Такий результат від мажоритарки та при 5 прохідних відсотках. Ми бачили все це на минулих місцевих виборах. Партія регіонів у Дніпропетровську мала 20 відсотків рейтингу, а отримала 80 відсотків депутатів. "Україна майбутнього" пройшла, бо подолала 3-відсотковий бар'єр. Новим законом відрізали і таку можливість. Тобто законсервували владу", - сказав він.

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко була проти того, аби її фракція голосувала разом з більшістю за новий виборчий закон, припускає Олійник.

"Є дві причини, чому Тимошенко не могла підтримати голосування за цей закон. По-перше, доки вона та Луценко сидять, навіть мови не може бути про спільне голосування БЮТу і Партії регіонів. По-друге, Тимошенко завжди публічно виступала проти мажоритарки. Тому можна констатувати, що Блоку Юлії Тимошенко більше немає", - підсумував депутат.

Є Турчинов і повністю деморалізовані залишки фракції, які розуміють, що їх використали "в темну", вважає він.

"У "Батьківщині" люди Тимошенко остаточно зазнали поразки, їх здали. Тепер Турчинов працює з Яценюком. Це ж влада кримінального походження. Замість кілера вони найняли прокурора й суддю. Замість сокири взяли Кірєєва з печаткою. Вони усувають Тимошенко з політики.", - зауважив політик.

Повністю інтерв'ю під назвою "Янукович є виразником кримінально-ментовської культури" читайте у п'ятничному номері "Газети по-українськи" від 9 грудня.

Зараз ви читаєте новину «"Блоку Юлії Тимошенко більше немає" - Олійник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

184

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі