четвер, 08 листопада 2007 10:41

Блок Литвина прийде на підготовку першої сесії нової Ради

Блок Литвина має намір взяти участь у засіданні депутатської групи з організації й підготовки першої сесії Верховної Ради 6-го скликання. Про це в ефірі телекомпанії "5 канал" сказав кандидат у депутати Ради від БЛ Віктор Пилипишин 7 листопада.

З його слів, лідер БЛ Володимир Литвин запропонував представникам усім партій, що пройшли в Раду, зібратися 8 листопада о 15:00 і обговорити подальшу роботу цієї групи.

"Є пропозиція: завтра зібратися о 15 годині керівникам партій, членам робочої групи й домовитися про те, що не потрібно політизувати роботу робочої групи, а потрібно домовитися, що є організаційно-технічні питання, їх потрібно вирішувати й потрібно йти в Раду працювати", - сказав Пилипишин.

Він зазначив, що БЛ не відмовляється від участі в роботі групи.

"Є наша пропозиція на завтра (8 листопада), ми прийдемо завтра на робочу групу, ми візьмемо участь. Якщо всі партії, які пройшли в парламент, займуть зважену позицію й візьмуть участь у роботі цієї групи - не буде ніяких проблем", - сказав представник БЛ.

Пилипишин підкреслив, що його політична сила обов"язково прийде в парламент і буде брати участь у його роботі.

"Я хочу, щоб виборці знали, що фракція Блоку Литвина зайде в парламент, і буде працювати в парламенті", - сказав він.

7 листопада засідання депутатської групи з організації й підготовки першої сесії новообраного парламенту не відбулося через відсутність кворуму.

Представник Блоку Литвина в цій групі не з"явився на це засідання, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Блок Литвина прийде на підготовку першої сесії нової Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі