вівторок, 12 червня 2018 11:07

Блогер висміяв "репресованого" Добкіна з королівськими креветками і сигарою

Блогер висміяв "репресованого" Добкіна з королівськими креветками і сигарою
"Опоблоківець" Михайло Добкін розмірковує про погане життя, закушуючи королівськими креветками, пише блогер Сергій Іванов. Фото: Facebook

Нардеп від "Опозиційного блоку" Михайло Добкін розповідає про "політичні репресії" на фоні розкішного будинку і королівських креветок.

Про це у Facebook написав блогер Сергій Іванов. Він висміяв інтерв'ю нардепа.

"Этот созыв, когда туда приходишь, особенно первые годы, чувствуешь себя там инордным телом. Там ходят, да я не буду даже подбирать слова, такие черти махровые", - говорить колишній "регіонал".

"Фрагментарно подивився інтерв'ю Добкіна.

Зацікавив лише один момент, коли Допа скаржиться на "чертей махровых", які потрапили до Ради у цьому скликанні, і серед яких його аристократичній натурі дуже некомфортно.

Я не ідеалізую кадровий склад нинішнього парламенту, Боже збав. Скажу більше: він мені не подобається. Але коли бачиш, як брезкла, недорікувата, обросла кумедною свинячою щетиною істота з впевненим другим розміром цицьок, слюнявлячи огризок сигари, статечно розмірковує про недосконалість світу, наочним свідченням якої вона є, ти починаєш співчувати людям, які вимушені бачити її щоденно.

Щодо політичних переслідувань, про які герой розповідає на фоні розкішного будинку з басейном, флануючих білявок, садівників і охоронців під келих вина з королівськими креветками, тут виникає логічне запитання: якщо це переслідування, то що ж для вас, к*рви, нормальне життя?" - пише Іванов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Добкін одягнув "колорадську стрічку" і позував із серпом і молотом

Верховна Рада зняла депутатську недоторканність із Михайла Добкіна 13 липня 2017-го. Його підозрюють у тому, що з групою осіб у шахрайський спосіб заволодів 78 га землі в Харкові. Вартість ділянок оцінили в 220 млн грн. Тоді Добкін був мером міста.

Зараз ви читаєте новину «Блогер висміяв "репресованого" Добкіна з королівськими креветками і сигарою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі