пʼятниця, 05 жовтня 2007 12:17

Близнюк: У Києві для Донбасу "хтось знову багато дроту заготовив"

Голова Донецької обласної ради Анатолій Близнюк заявляє, що в Києві для Донбасу "хтось знову багато дроту заготовив". Про це він сказав сьогодні в Донецьку на позачерговій сесії обласної ради V скликання.

Після того, як сесія одностайно 98 голосами схвалила Угоду по регіональний розвиток області між Кабінетом міністрів та обласною радою, Близнюк заявив, що "хто б не очолював уряд, він зобов`язаний працювати на виконання цієї угоди".

"Прийняте відповідне рішення. Кабінет міністрів зобов`язав, є підпис, юридично сьогодні ми ставимо крапку. І після того, як ми зареєструємо цей договір, він має юридичну силу. І хто б не очолював уряд, він зобов`язаний буде працювати на виконання цієї угоди. І ми це зробимо", - сказав Близнюк.

При цьому він обмовився, що "тут преса є, а то я б сказав про прикуп, а взагалі-то нам все одно".

Близнюк також підкреслив, що, на його думку, в Києві "хтось знову багато дроту заготовив".

"Я ж не розповідатиму, що хтось знову багато дроту заготовив", - додав Близнюк.

У грудні 2004 року кандидат у Президенти України Віктор Янукович заявив, що лідер БЮТ Юлія Тимошенко нібито закликала "колючим дротом всіх оточити і зробити резервації" в східній Україні, повідомляє УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Близнюк: У Києві для Донбасу "хтось знову багато дроту заготовив"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі